Loire

Touraine Sauvignon Blanc Les Anges 2019

Touraine Sauvignon Blanc Les Anges heeft een lichtgele kleur met aroma's van exotisch fruit en citrus en een fijne fruitige afdronk.

Touraine Sauvignon Blanc ac Domaine Malet 2020

Touraine Sauvignon Blanc ac Domaine Malet is aromatisch en fruitig, een perfecte match met zeevruchten, oesters, vis of geitenkaas.

Domaine Cordaillat Reuilly Sauvignon Blanc 2020

Domaine Cordaillat Reuilly Sauvignon Blanc heeft een explosief aroma dat naar voren komt in de neus, typisch Reuilly. Een zacht mondgevoel met aroma's van wit fruit met een licht zuurtje in de afdronk.

Pascal Jolivet Attitude Sauvignon Blanc 2020

Pascal Jolivet Attitude Sauvignon Blanc is fris en delicaat met aroma's van citrus, groene appel en kiwi. Mineraal en een lange afdronk welke zacht en elegant is.

Pascal Jolivet Attitude Pinot Noir 2020

Pascal Jolivet Attitude Pinot Noir heeft een lichtrode verleidelijk kleur, elegant met aroma’s van rood fruit, kersen en zwarte bessen. Kruidig met elegantie en balans.

Pascal Jolivet Sancerre Blanc Signature 2020

Pascal Jolivet Sancerre Blanc Signature is een frisse, pure en elegante Sancerre. Mooi citrus fruit, balans, body ook, rijk en clean.

Pascal Jolivet Pouilly Fume 2020

Van Pascal zijn eigen wijngaarden komt deze levendige Pascal Jolivet Pouilly Fume met mooi citrusfruit en een mineraliteit met de kenmerkende vuursteen aroma’s. Balans en verfijnd, precies en puur met een lange afdronk.

Pascal Jolivet Sancerre Rouge 2019

Pascal Jolivet Sancerre Rouge is mineraal en heeft finesse met lekker veel rood fruit. Mooie balans, lengte, beetje spicy en chic.

Pascal Jolivet Sancerre Blanc Clos du Roy 2019

Pascal Jolivet Sancerre Blanc Clos du Roy heeft een uniek karakter met balans, zachte structuur, veel fruit als citrus en groene appel en een lange zachte afdronk.

Sancerre Rosé Domaine Salmon 2019

Sancerre Rosé Domaine Salmon heeft een mooie licht zalmroze kleur. De neus is eenvoudig en elegant, met fruitige geuren van rode bessen, wilde aardbeien, bramen en frambozen.

Sancerre Domaine Salmon 2020

Sancerre Domaine Salmon is intens fris en bloemig. Voortreffelijke wite wijn die goed gaat als aperitief en bij kip, vis, slades en frisse voorgerechten.

Pouilly Fumé Clos des Criots Domaine Salmon 2020

Pouilly Fumé Clos des Criots Domaine Salmon heeft een schitterende strogele kleur. In de neus komen de bloemige tonen met de kenmerkende mineraliteit duidelijk naar voren.

Domaine Salmon

De familie Salmon teelt al 6 generaties lang druiven in de regio Sancerre, voornamelijk binnen de beroemde gemeente Bué, wiens wijnen bekend zijn over de hele wereld.

Over ons Partners