Provence

QEF Rosé de Pays de la Mediterranee Quiot 2017

QEF Rosé, geweldig mooie rosé van de Syrahdruif. Een mediterraan fruitfeest, helemaal top! De perfecte rosé voor buiten bij de barbecue of met tapas op een terras. Flesprijs

Domaine Houchart Provence Rosé 2017

Houchart Provence Rosé is een assemblage van 40% Grenache, 40% Cinsault, 10% Mourvedre, 5% Cabernet Sauvignon en 5% Syrah. De wijn heeft een prachtige oranje-roze kleur. De geur en smaak zijn fris fruitig met een volle, kruidige en sappige afdronk. Flesprijs

Provence rosé d'Astros 2017

Structuur, kracht en aroma’s van deze rosé zorgen ervoor dat ze fris en levendig is, een waar genot bij Provençaalse gerechten, zeevruchten en gegrild vlees en vis. Flesprijs

MED Rosé IGP Mediterranée 2022

MED Rosé IGP Mediterranee blinkt uit in subtiliteit en finesse. Verfijnde aroma's van klein rood fruit; aardbei, framboos en kers met over de hele breedte passiefruit. Mooi droog, elegant, bijzonder verfijnd en uitnodigend van smaak.

Manon Côtes de Provence Rosé 2022

Manon Côtes de Provence Rosé heeft een heldere, briljant roze kleur. Neus met aroma's van witte bloemen (kamperfoelie) en pitvruchten (perzik). Rijk, krachtig en fris mondgevoel, met een opmerkelijke smaak intensiteit.

Domaine Vallon des Glauges Oddo Provence Rose 2022

Domaine Vallon des Glauges Oddo Provence Rose heeft een bleekroze kleur. De neus wordt gedomineerd door tonen van kleine rode bessen. De smaak is rond, zacht, smakelijk en heeft een lange en frisse afdronk.

Provence Rosé d'Astros Cuvee Speciale

Provence Rosé d'Astros Cuvee Speciale heeft een zalm roze kleur, heerlijk helder. Deze mix van Syrah en Grenache heeft een bleke en kristallijne kleur en een fruitige, elegante neus. De smaak is aromatisch, vlezig en vol.

Château l'Arnaude Premium Rosé 2021

Château l'Arnaude Premium Rosé heeft een lichtroze kleur. De geur heeft tonen van perzik en rijpe peren. Past goed bij schaal- en schelpdieren.

Over ons Partners